Ina tango Dj

Jeg djer fast på Oslos lokale milongaer som Auds Milonga/Villa Paradiso,Oslo Tangos Festmilonga, Saltango på søndag, Milonga Brava, Milonga Uno, Lunática, La Pizpireta.
Utenfor Oslo: Bergen, Gøteborg, Tromsø, Malmø

«… jeg har et lidenskapelig forhold til musikk og dans og et langvarig og stabilt forhold til Argentinsk Tango, mitt første møte var i 1992 mellom store fjell i Lofoten. Der hørte jeg Piazzolla for aller første gang, musikken kom i kontakt med noe dypt inni meg, følelser, sjel, inspirasjon og vitalitet. Antyder hvorfor dette forholdet har vart i over 25 år. Jeg djer etter «gåsehudsprinsippet», og har stor respekt for gamle og nye orkestre, musikere, låtskrivere og musikkens kraft og potensiale. Jeg er veldig glad i Milongaen det hellige stedet,Milongaen, ritualet der vi møter andre i dans. Jeg har vært på utallige milongaer over hele verden og mener at når det ikke er live musikk, har dj’en den viktigste jobben og et stort ansvar for å gjøre kvelden til en magisk opplevelse. Jeg prøver å skape tillit mellom meg og danserne slik at de kan gå fullt inn. Når jeg lager en dansekveld tenker jeg fra danserens ståsted, jeg finner alltid låter som griper meg i hjertet, og som nullstiller alt – jeg får en herlig innskytelse; Åh! denne låten er så fin – nå vil jeg danse, hvem vil danse med meg…!»

Upcoming:

2021

2020/ 2021  – SALTANGO – søndager på SALT

2019/2020 – Kulturhuset / Villa Paradiso Frogner, hver mandag, Cafeteatret en lørdag i måneden.

  1. 13. september 2019 Kl. 2000 – 0100  Riksscenen Dj.er jeg etter konsert med ASTILLERO. Det blir en dansbar konsert + flere timer til dj. både før og etter konserten  Her kan dere se og høre
  2. Billetter her: https://www.riksscenen.no/astillero.6221608-477502.html
  3. 2. februar 2019 Litteraturhuset kl. 21 – 02 // show med Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi
  4. Konserthusets «milonga» etter Oslo Filharmoniens nyttårskonsert, i Oslo Konserthus – Glasshus
  5. Hydros nyttårsfest i Oslo konserthus – milonga i glasshuset, Oslo Konserthus
  6. 21. september, Cosmopolite – El Muro dans med Cyrena Drusine & Steinar Refsdal Se her Cosmopolite
  7. 26. oktober Malditos festival i Gøteborg med bl. a Cecilia og Serkan Se her: https://www.facebook.com/events/1875647389403208/
  8. 2. juni 2018 Oslo Tangoverksteds sommerball GALLA – Røde Kors konferansesenter i  Hausmanns gate 7 http://www.oslotangoverksted.com
  9. 3. mars 2018 Riksscenen, Oslo
  10. 3. november dj på Oslo World GALLA MILONGA: TANGO på Sentralen, etter konsert med ESCALANDRUM FEAT. ELENA ROGERS (AR) Presenterer Piazzolla plays Piazzolla & LUCIANO SUPERVIELLE (BAJOFONDO) (UY) http://www.osloworld.no/programpost/tango-pa-sentralen/
  11. 26. august Riksscenen, Oslo
  12. Milonga de Mela, Oslo 
  13. Milonga de Mela, Oslo 
  14. TangoBar, Oslo
  15. Oslo MILONGA UNO 18. mars 
  16. Gøteborg 25. mars 2017 Come Back – Milonga på Stadsteatern!