Ina tango Dj

Ina Eriksen Foto: Linda Cartridge

Jeg djer fast på Oslos lokale milongaer som Salong Pizpireta, Auds Milonga på Villa Paradiso, Oslo Tangos Festmilonga, Saltango på søndag, Milonga Brava, Milonga Uno, Lunática, La Pizpireta.
Utenfor Oslo: Moss, Bergen, Gøteborg, Tromsø, Malmø

«… jeg kommer fra en familie full av spellemenn og organister. Og Narviks mambokonge på 1950 – tallet var min morfar. Farfaren min var halvt argentinsk og kom til Narvik fra Buenos Aires som to åring etter at moren døde i forrige pandemi, jeg har et lidenskapelig forhold til musikk og dans, og et langvarig og stabilt forhold til Argentinsk Tango. 

Mitt første møte var i 1992 mellom store fjell i Lofoten. Der hørte jeg Piazzolla for aller første gang, musikken kom i kontakt med noe dypt inni meg, følelser, sjel, inspirasjon og vitalitet. Kanskje noe av grunnen til hvorfor dette forholdet har vart i 30 år.

Jeg djer etter «gåsehudsprinsippet», og har stor respekt for gamle og nye orkestre, musikere, låtskrivere og musikkens og milonga-ritualets kraft og potensiale. Jeg er veldig glad i Milongaen det hellige stedet. Milongaen, ritualet der vi møter andre i dans. Jeg har vært på utallige milongaer over hele verden og mener at når det ikke er live musikk, har dj’en den viktigste jobben og et stort ansvar for å gjøre kvelden til en magisk opplevelse. Jeg prøver å skape tillit mellom meg og danserne slik at de kan gå fullt inn. Når jeg lager en dansekveld tenker jeg fra danserens ståsted, jeg finner alltid låter som griper meg i hjertet, og som nullstiller alt – jeg får en herlig innskytelse; Åh! denne låten er så fin – nå vil jeg danse, hvem vil danse med meg…!»

Upcoming:

2022

 • 2.10.22 Søndager på Salong Pizpiretta – Kronprinsens gate1 kl. 1400 – 1900
 • Moss – LØRDAG 8. OKTOBER 2022 KLOKKEN 20:00

Høstmilonga med oppvisning av Alejandro Beron og Kelly Lettieri

Dj. Ina Eriksen

Rundhuset i Nesparken i Moss

Recent activity:

2021

2020/ 2021  – SALTANGO – søndager på SALT

2019/2020 – Kulturhuset / Villa Paradiso Frogner, hver mandag, Cafeteatret en lørdag i måneden.

  1. 13. september 2019 Kl. 2000 – 0100  Riksscenen Dj.er jeg etter konsert med ASTILLERO. Det blir en dansbar konsert + flere timer til dj. både før og etter konserten  Her kan dere se og høre
  2. Billetter her: https://www.riksscenen.no/astillero.6221608-477502.html
  3. 2. februar 2019 Litteraturhuset kl. 21 – 02 // show med Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi
  4. Konserthusets «milonga» etter Oslo Filharmoniens nyttårskonsert, i Oslo Konserthus – Glasshus
  5. Hydros nyttårsfest i Oslo konserthus – milonga i glasshuset, Oslo Konserthus
  6. 21. september, Cosmopolite – El Muro dans med Cyrena Drusine & Steinar Refsdal Se her Cosmopolite
  7. 26. oktober Malditos festival i Gøteborg med bl. a Cecilia og Serkan Se her: https://www.facebook.com/events/1875647389403208/
  8. 2. juni 2018 Oslo Tangoverksteds sommerball GALLA – Røde Kors konferansesenter i  Hausmanns gate 7 http://www.oslotangoverksted.com
  9. 3. mars 2018 Riksscenen, Oslo
  10. 3. november dj på Oslo World GALLA MILONGA: TANGO på Sentralen, etter konsert med ESCALANDRUM FEAT. ELENA ROGERS (AR) Presenterer Piazzolla plays Piazzolla & LUCIANO SUPERVIELLE (BAJOFONDO) (UY) http://www.osloworld.no/programpost/tango-pa-sentralen/
  11. 26. august Riksscenen, Oslo
  12. Milonga de Mela, Oslo 
  13. Milonga de Mela, Oslo 
  14. TangoBar, Oslo
  15. Oslo MILONGA UNO 18. mars 
  16. Gøteborg 25. mars 2017 Come Back – Milonga på Stadsteatern!