Tango Dj

Ina Eriksen Djer gjerne.

 

Siste:

Jeg djer fast på Oslos lokale milongaer som Milonga Brava, Milonga Uno, Resident dj på La Pizpireta Oslo Tangos faste mandagspraktika, Oslo Tangos Festmilonga, Ramons Milonga, Tangobar, Kavakava. Utenfor Oslo: Bergen, Gøteborg, Tromsø, Malmø

«Jeg elsker musikk. Med røtter i Argentina, og med et lidenskapelig forhold til musikk og dans, har jeg et sterkt forhold til Argentinske Tango. Jeg arbeider alltid etter «gåsehudsprinsippet», og finner stadig nye venner i låtene. Jeg elsker Milongaen det spesifikke stedet, der vi kan møte andre gjennom dansen. Jeg har vært på utallige milongaer over hele verden og mener at når det ikke er live musikk, har dj’en den viktigste jobben og et stort ansvar for å gjøre kvelden til en magisk opplevelse. Jeg prøver å skape tillit mellom meg og danserne slik at de kan gå fullt inn i dansen. Når jeg lager en dansekveld tenker jeg fra danserens ståsted, jeg finner alltid låter som griper meg i hjertet, og som nullstiller alt – jeg får en herlig innskytelse; Åh! denne låten er så fin – nå vil jeg danse, hvem vil danse med meg!»

Buenos Aires

Silvio La Via med Roxana Suarez på Villa Malcom, Buenos Aires