Tango Dj

Dj. Ina Eriksen 
Neste:
13. september 2019 Kl. 2000 – 0100  Riksscenen Dj.er jeg etter konsert med ASTILLERO. Det blir en dansbar konsert + flere timer til dj. både før og etter konserten  Her kan dere se og høre

Hei dere – hola todos. Hold av 13. september da kommer det sagnomsuste bandet Astillero til Oslo og Riksscenen. Feiret som den nye lyden av Buenos Aires på de mest prestisjefylte scener verden rundt, sies det at de spiller med kjærlighet og sinne fra en by i oppløsning – jeg er spent på dette. Bli med og hør hva de har på hjertet. Jeg skal dj og lover mange timer med veldig dansbar musikk i superfint lokale med bra gulv, og god lyd. I tillegg blir det nybegynnerkurs med oss i Oslo Tango. Send venner på kurs, men kom selv og hold meg med selskap. Dette blir gøy!

Billetter her: https://www.riksscenen.no/astillero.6221608-477502.html

Siste:
 • 2. februar 2019 Litteraturhuset kl. 21 – 02 // show med Geraldina Rojas & Ezequiel Paludi
 • Konserthusets «milonga» etter Oslo Filharmoniens nyttårskonsert, i Oslo Konserthus – Glasshus
 • Hydros nyttårsfest i Oslo konserthus – milonga i glasshuset, Oslo Konserthus
 • 21. september, Cosmopolite – El Muro dans med Cyrena Drusine & Steinar Refsdal Se her Cosmopolite
 • 26. oktober Malditos festival i Gøteborg med bl. a Cecilia og Serkan Se her: https://www.facebook.com/events/1875647389403208/
 • 2. juni 2018 Oslo Tangoverksteds sommerball GALLA – Røde Kors konferansesenter i  Hausmanns gate 7 http://www.oslotangoverksted.com
 • 3. mars 2018 Riksscenen, Oslo
 • 3. november dj på Oslo World GALLA MILONGA: TANGO på Sentralen, etter konsert med ESCALANDRUM FEAT. ELENA ROGERS (AR) Presenterer Piazzolla plays Piazzolla & LUCIANO SUPERVIELLE (BAJOFONDO) (UY) http://www.osloworld.no/programpost/tango-pa-sentralen/
 • 26. august Riksscenen, Oslo 
 • Milonga de Mela, Oslo 
 • Milonga de Mela, Oslo 
 • TangoBar, Oslo
 • Oslo MILONGA UNO 18. mars 
 • Gøteborg 25. mars 2017 Come Back – Milonga på Stadsteatern!
Jeg djer fast på Oslos lokale milongaer som Milonga Brava, Milonga Uno, Resident dj på Lunática, La Pizpireta, Oslo Tangos Festmilonga. Utenfor Oslo: Bergen, Gøteborg, Tromsø, Malmø
«… jeg har et lidenskapelig forhold til musikk og dans og et langvarig og stabilt forhold til Argentinsk Tango, mitt første møte var i 1992 mellom store fjell i Lofoten. Der hørte jeg Piazzolla for aller første gang, musikken kom i kontakt med noe dypt inni meg, følelser, sjel, inspirasjon og vitalitet er stikkord som kan antyde hvorfor dette forholdet har vart i over 25 år. Jeg djer etter «gåsehudsprinsippet», og har stor respekt for gamle og nye orkestre, musikere, låtskrivere og musikkens kraft og potensiale. Jeg er veldig glad i Milongaen det spesifikke stedet, der vi kan møte andre gjennom dansen. Jeg har vært på utallige milongaer over hele verden og mener at når det ikke er live musikk, har dj’en den viktigste jobben og et stort ansvar for å gjøre kvelden til en magisk opplevelse. Jeg prøver å skape tillit mellom meg og danserne slik at de kan gå fullt inn i dansen. Når jeg lager en dansekveld tenker jeg fra danserens ståsted, jeg finner alltid låter som griper meg i hjertet, og som nullstiller alt – jeg får en herlig innskytelse; Åh! denne låten er så fin – nå vil jeg danse, hvem vil danse med meg…!»
Ina Eriksen